Google PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
dinsdag 03 maart 2009 14:43

Eindelijk wordt ik gevonden door Google. Het heeft me wat moeite gekost, maar het is gelukt. Ik heb op internet lopen zoeken hoe je het beste gevonden kan worden. Waar het op neer komt is dat je Google moet betalen om snel gevonden te worden.

 

Dat was iets waar ik absoluut niet aan wil beginnen, zeker omdat ik niet commercieel bezig ben. Andere tips van webmasters zijn om naast je website aanmelden bij Google om op veel site's een link naar jouw eigen site te hebben. Ik heb dus met uiteraard Google gezocht naar site's waar je je site kon aanmelden. Dat zijn er gigantisch veel.

 

Wat ik gedaan heb is bij een site die wel commercieel was en ook betaalde voor Google Ads mijn site aangemeld. Voorwaarde voor zulke aanmeldingen is dat je op je eigen site een link terug plaatst. Zo heb ik dat bij meerdere site's gedaan en dat heeft resultaat opgeleverd. Dat verklaart ook de kopje Externe Links. Ik heb verder ook niets te maken met de links.

 

Mijn site is nog niet volledig geïndexeerd, maar gelukkig komt het nu voor bij Google. Nu maar hopen dat Google de rest van mijn site ook indexeert.

Laatst aangepast op dinsdag 03 maart 2009 14:55